Bonuspunten- en Sponsorpuntensysteem

AnW Bonuspuntensysteem

Het AnW bonuspuntensysteem is een puntensysteem dat speciaal is ontwikkeld voor onze geregistreerde klanten. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

Wanneer ontvangt u bonuspunten

Als geregistreerde klant spaart u bonuspunten met bijna al uw aankopen via onze website. U kunt een account aanmaken via de webshop, en zodra u uw account heeft bevestigd, spaart u vanaf dat moment bonuspunten.

Op de proforma factuur, die u van ons per e-mail ontvangt, staat vermeld hoeveel bonuspunten u met de bestelling spaart.

Zodra de bestelling is betaald en gefactureerd, wordt het aantal punten toegevoegd aan uw bonuspuntensaldo.

Het aantal gespaarde bonuspunten wordt tevens aangegeven in de verzendbevestiging van uw bestelling en kunt u terugvinden op de papieren factuur die wij met uw bestelling meesturen.

Wanneer worden de bonuspunten ingewisseld

Zodra het bonuspuntensaldo 750 punten of meer bedraagt, dan krijgt u van ons 250 punten cadeau en worden 1000 punten bij de eerstvolgende bestelling ingewisseld voor korting (dit is gelijk aan een bedrag van 10,00 Euro). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de proforma factuur. Als het saldo lager is dan 750 punten, dan spaart u nog even door totdat het saldo 750 of meer bedraagt.

Wanneer ontvangt u geen bonuspunten

  • voor artikelen met de vermelding "Speciaal Geprijsd"
  • voor artikelen met de vermelding "Aanbieding"
  • voor artikelen met de vermelding "AnW Special"
  • voor inbouw-, ombouw- en reparatiekosten
  • voor artikelen die gebruikt worden bij inbouw-, ombouw- en reparatie opdrachten
  • voor bestellingen waarbij geen verzendkosten worden berekend
  • voor bestellingen waarbij extra (speciale) korting wordt gegeven.

Geldigheidsduur van uw bonuspuntensaldo

Het bonuspuntensaldo is tot één jaar na uw laatste aankoop inwisselbaar voor korting, dus als u meer dan 1 jaar geen aankopen meer bij ons doet, dan vervalt het bonuspuntensaldo.

Voorbeeld: Uw laatste aankoop dateert van 31 mei 2023. Uw bonuspuntensaldo is tot en met 31 mei 2024 inwisselbaar voor korting. Na 31 mei 2024 vervalt uw bonuspuntensaldo, als deze niet voor die datum wordt ingewisseld.


AnW Sponsorpuntensysteem:

Het AnW Sponsorpuntensysteem is een puntensysteem dat speciaal is ontwikkeld voor deelnemende Modelspoorclubs en -verenigingen. Hieronder leggen we uit wat het is en hoe het werkt:

Reeds vele jaren sponsoren wij een aantal Modelspoorclubs. Modelspoorclubs hebben altijd dringend behoefte aan sponsorgeld, omdat ze daar hun onkosten mee kunnen betalen. Wij willen deze clubs graag sponsoren, maar hebben natuurlijk ook maar een beperkt budget tot onze beschikking. Echter, hoe meer wij verkopen, des te meer ruimte komt er voor sponsoring. Wij hebben hier een flexibel systeem voor bedacht, in de vorm van het AnW Sponsorpuntensysteem en dit werkt als volgt:

Hieronder ziet u een overzicht van Modelspoorclubs die wij sponsoren. Als u lid bent van één van deze clubs dan kunt u dit bij uw bestelling via onze website aan ons doorgeven in het opmerkingenveld bij afronding van uw bestelling. U hoeft dit slechts eenmalig te doen. Wij koppelen uw club dan aan uw klantenaccount. Alle bonuspunten die u met uw aankopen spaart, worden dan tevens ook op het account van uw club geboekt.

Dus, als u voor 100,00 Euro aan artikelen bij ons aankoopt en daarmee 100 bonuspunten van ons ontvangt, dan krijgt ook uw club deze 100 punten. Wij houden de toegekende punten voor de clubs bij, en keren dit op een bepaald moment aan de club uit in de vorm van een extra sponsorbijdrage (naast het bedrag dat wij jaarlijks aan sponsoring betalen).

Op deze manier willen we u de mogelijk bieden om ons, uw modelspoorclub, te laten helpen met een extra bijdrage !

De deelnemende clubs zijn:

- Alkmaarse Module Groep "Het Waeghspoor" (AMG)

- De Westfriese Modelspoor Club (WMC)

- De Helderse Modelspoor Club (HMC)

U hoeft uiteraard geen lid te zijn van de club die u kiest, maar als u één van deze clubs een extraatje gunt, kies dan één van de deelnemende clubs. Als u geen club kiest heeft dit geen enkel effect op uw eigen, persoonlijke bonuspunten.

Samen maken we de hobby nóg leuker !!