Bonuspunten- en Sponsorpuntensysteem

AnW Bonuspuntensysteem

Het AnW bonuspuntensysteem is een puntensysteem dat speciaal is ontwikkeld voor onze geregistreerde klanten. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

Als geregistreerde klant spaart u bonuspunten met bijna al uw aankopen via onze website, met uitzondering van de artikelen in de rubrieken "speciaal geprijsd", "aanbiedingen", op "AnW Specials" en op inbouw-, ombouw- of reparatieopdrachten.

Eén bonuspunt is 1 Eurocent waard. Dus, als u een aankoop doet van 100,00 Euro, dan ontvangt u 100 bonuspunten en dit is dan 1,00 Euro waard. Het aantal gespaarde bonuspunten wordt altijd vermeld in de verzendbevestiging van uw bestelling en kunt u tevens terugvinden op de factuur die wij met uw bestelling meesturen.

Zodra het gespaarde bonuspuntensaldo 100 punten of meer bedraagt, wordt het totale saldo automatisch bij de eerstvolgende bestelling ingewisseld voor korting, dus in het bovengenoemde voorbeeld, wordt bij uw volgende bestelling 1,00 Euro korting in mindering gebracht op de factuur. Is het saldo lager dan 100 punten, dan spaart u nog even door totdat het saldo 100 of meer bedraagt.

Het bonuspuntensaldo is tot één jaar na uw laatste aankoop inwisselbaar voor korting, dus als u meer dan 1 jaar geen aankopen meer bij ons doet, dan vervallen de bonuspunten. Voorbeeld: Uw laatste aankoop dateert van 31 mei 2022. Uw bonuspuntensaldo is tot en met 31 mei 2023 inwisselbaar voor korting. Na 31 mei 2023 zijn uw bonuspunten vervallen, als deze niet zijn ingewisseld.


AnW Sponsorpuntensysteem:

Het AnW Sponsorpuntensysteem is een puntensysteem dat speciaal is ontwikkeld voor deelnemende Modelspoorclubs en -verenigingen. Hieronder leggen we uit wat het is en hoe het werkt:

Reeds vele jaren sponsoren wij een aantal Modelspoorclubs. Modelspoorclubs hebben altijd dringend behoefte aan sponsorgeld, omdat ze daar hun onkosten mee kunnen betalen. Wij willen deze clubs graag sponsoren, maar hebben natuurlijk ook maar een beperkt budget tot onze beschikking. Echter, hoe meer wij verkopen, des te meer ruimte komt er voor sponsoring. Wij hebben hier een flexibel systeem voor bedacht, in de vorm van het AnW Sponsorpuntensysteem en dit werkt als volgt:

Hieronder ziet u een overzicht van Modelspoorclubs die wij sponsoren. Als u lid bent van één van deze clubs dan kunt u dit bij uw bestelling via onze website aan ons doorgeven in het opmerkingenveld bij afronding van uw bestelling. U hoeft dit slechts eenmalig te doen. Wij koppelen uw club dan aan uw klantenaccount. Alle bonuspunten die u met uw aankopen spaart, worden dan tevens ook op het account van uw club geboekt.

Dus, als u voor 100,00 Euro aan artikelen bij ons aankoopt en daarmee 100 bonuspunten van ons ontvangt, dan krijgt ook uw club deze 100 punten. Wij houden de toegekende punten voor de clubs bij, en keren dit op een bepaald moment aan de club uit in de vorm van een extra sponsorbijdrage (naast het bedrag dat wij jaarlijks aan sponsoring betalen).

Op deze manier willen we u de mogelijk bieden om ons, uw modelspoorclub, te laten helpen met een extra bijdrage !

De deelnemende clubs zijn:

- Alkmaarse Module Groep "Het Waeghspoor" (AMG)

- De Westfriese Modelspoor Club (WMC)

- De Helderse Modelspoor Club (HMC)

U hoeft uiteraard geen lid te zijn van de club die u kiest, maar als u één van deze clubs een extraatje gunt, kies dan één van de deelnemende clubs. Als u geen club kiest heeft dit geen enkel effect op uw eigen, persoonlijke bonuspunten.

Samen maken we de hobby nóg leuker !!